недеља, 12. јануар 2014.

Almost Perfect (Perfect Trilogy #1) by Julie Ortolon

Žanr:
Čiklit; Savremena Romansa.

Perfect trilogija, #1

Ova knjiga je već duže vreme bila na mom readeru i iskreno se više ne sećam kako je uopšte dospela tamo. Iz puke radoznalosti sam počela da je čitam. Odmah u startu, zahvaljujući sliki na naslovnoj strani, stvorila sam predrasudu da će knjiga biti u stilu Sofi Kinsele i ostalih humorističkih pisaca. Nije da ne volim te knjige ali one su mi nekako štivo za plažu dok u privatnosti svoje sobe volim da čitam stvari koje mi ubrzaju kardio-vaskularni sistem, sue me I´m a modern girl ;)
Avaj, da se vratim dotičnoj knjizi. Almost Perfect me je prijatno iznenadila. U početku upoznajemo tri drugarice Maddy, Christine i Amy koje kupivši self-help knjigu bivše drugarice/cimerke sa koledža otkrivaju da ih je ona upotrebila kao primere kako da sami sebe ukopate i sprečite sreću da zakuca na vaša vrata. Sa razlogom besne drugarice dolaze do odluke da dokažu da nisu te žene kakvima ih je ona prestavila. Pakt je sklopljen i drugarice odlučuju da se svaka suoči sa svojim strahom koji ih koči da ostvare svoje snove.
Almost Perfect počinje sa eksplicitnom Maddy, talentuvanom slikarkom koja nije posvetila vreme svom talentu. Maddy je oduvek želela da se dokaže u svetu umetnosti ali nekako su je životne okolnosti uvek sprečile u tome. Dve godine posle smrti svoga muža i nakon  duge borbe sa njegovim karcionom, Maddy konačno odlučuje da nastavi sa svojim životom tako što prihvata da radi u letnjem kampu koji je blizu Santa Fe, gradu umetnosti. Njen izazov je da prezentuje svoju umetnost bar jednoj galeriji, u suprotnom će izgubiti opkladu. Međutim zajedno sa uspehom pronalazi i staru iskru, direktor letnjeg kampa je njen bivši dečko Joe, koji gaji gorko-slatka osećanja prema njoj jer mu je slomila srce u ranoj mladosti. Ali Joe izgleda bolje nego ikad i Meddy se suočava sa davno zakopanim emocijama.
Zanimljiva radnja sa puno romantičnih, humorističnih i sexy scena.
Vrlo prijatno štivo.

***
by Bookworm

Нема коментара:

Постави коментар