четвртак, 02. јануар 2014.

Love and Lists (Chocoholics #1) by Tara Sivec

Žanr:
Čiklit; Komedija; Ljubavni; Erotski.

Spinoff from Chocolate Lovers serial.

Sinoć sa imala zadovoljstvo da u jednom dahu pročitam ovu fantastičnu knjigu od 255. strana. Jeste da me je to koštalo par sati sna ali moram da priznam da je vredelo.
Gospođa Tara Sivec je još jednom opravdala moja očekivanja. Imala sam zadovoljstvo da pročitam Chocolate Lovers serijal (Seduction and Snacks; Futures and Frosting; Trouble and Treats; Hearts and Llamas), koji toplo preporučujem. Love and Lists je takoreći nastavak Chocolate Lovers serijala, tako da preporučujem da prvo pročitate ChL serijal pa se bacite na Love and Lists koja je prva knjiga u serijalu Chocoholics. 
L&L je čitko štivo koje nikako ali NIKAKO nemojte da čitate na javnom mestu! Osim ako nemate želju da pravite budalu od sebe izlivima nekontrolisanog smeha. Odlično štivo za one sive dana kada vam osmeh izgleda nedostižan, ova knjiga će vam 100% izmamiti isti. 
Ali NEMOJTE da čitate ovu knjigu ako niste otvorenog uma; ako nemate smisao za humor; ako ste osetljivi na eksplicitne scene, vulgarne reči, psovke, itd. Ili ako ste slabog srca.
Gavin (glavni m.lik) nas je još osvojio kao klinac u ChL, a ovde je fantastično dočarao kako je postao slika i prilika njegovih roditelja. Tayler u ulozi najboljeg prijatelja zamenjuje fantastično uvrnutog Drew-a iz ChL. Ali tu je i stara družina iz ChL, ako je moguće još luđa nego pre. 
Knjiga se čita u jednom dahu i shvatićete da je prosto nemoguće prepričati, morate je doživeti ;)

****
by Bookworm

Нема коментара:

Постави коментар