четвртак, 30. јануар 2014.

Sweet Dreams (Colorado Mountain #2) by Kristen Ashley

Žanr:
Ljubavni; Savremena Romansa; Misterija

Colorado Mountain #2

Sweet Dreams, druga knjiga u Colorado Mountain serijalu prati Priču Lauren koja posle traumatičnog razvoda odlučila da proda skoro sve svoje stvari, sedne za volan i sa svojim skromnim prtljagom krene da traži novi grad gde će da nastavi dalje sa svojim životom, po mogućnosti što dalje od svog bivšeg koji ju je varao sa njenom tzv.najboljom drugaricom, i što dalje od tzv.prijatelja koji su znali za tu aferu i zajedno sa ljubavnicima čuvali tu tajnu od nje. Put je vodi u bajkerski gradić u Koloradu koji je omamljuje svojom suštinom i realnošću. Laurie pronalazi posao u bajkerskom baru, stanuje u lokalnom hotelu (koji više liči na motel nego na hotel;ali čiji su vlasnici vrlo dobri ljudi) i ubrzo steče prijatelje. Međutim onda u bar ušetava Tate, suvlasnik tog istog bara koji bez dlake na jeziku vređa Laurie i bez problema pokazuje njegovu negostoljubljivost prema njoj. Vatrena Laurie drži svoje mesto i nema nameru da zbog još jednog arogantnog muškarca napusti sve i krene u potragu za novim mestom. Ovaj put zauzima svoj stav. Međutim tanka je linija između ljubavi i mržnje i polako varnice počeju da sevaju između Laurie i Tata, ali ovaj put one dobre. 
Priča je uvijena bajkerskim slengom, misterijom, korupcijom, serijskim ubicem i mnoštvo alfa mužjaka. Po mom mišljenju Sweet Dreams je izvanredan nastavak C.M. serijala, koji je nadmašio The Gamble. Ali možda je to samo moje mišljenje zbog mnoštvo hot bajkera koji uvek znaju da pokrenu leptiriće u mom stomaku ;)
U svakom slučaju knjiga koja je definitivno našla mesto na mojoj listi favorita, i knjiga kojoj ću se rado vraćati u budućnosti :)

*****
by Bookworm

Нема коментара:

Постави коментар