среда, 15. јануар 2014.

Just Perfect (Perfect Trilogy #2) by Julie Ortolon

Žanr:
Čiklit; Savremena Romansa.

Perfect trilogija, #2

Drugi deo Perfect trilogije prepričava Christinu i njenu priču. I ako ju je bivša cimerka u svom bestseleru optužila da čitavog život žrtvuje svoju sreću da bi stekla naklonost svoje porodice, počevši od studiranja medicine do nametanja sa starijim bratom koji je oduvek bio favorit roditelja, Chris ne priznaje samoj sebi to ali zato odlučuje da se suoči sa svojim strahom od vožnje na žičari kako bi jednom i zauvek mogla da dokaže da je bolja u skijanju od brata. Chris odlazi nedelju dana ranije na zimovanje kako bi unajmila ski instruktora koji će ju naučiti veštini besprekornog skijanja. Tamo upoznaje Alec-a, bolničara koji radi kao spasilac a u ovom slučaju kao uslugu drugu zamenjuje ski instruktora. Tako Alec upoznaje prelepu Chris. Varnice se javljaju odmah pri prvom susretu ali dolazi do tipičnog Pride&Prejudice trenutka između likova usled nedostatka komunikacije. Nesreća na snowboard stazi zbližuje dvoje aktera i otkriva istinu. Afera je neizbežna ali ono što su oboje mislili da će biti samo zimska ljubav, prerasta u nešto više i postavlja se pitanje da li će njihova ljubav preživeti daljinu i razliku u socijalnom statusu.
Chris i Alec poseduju šarm koji nalazimo u Neverland-u među Petar Panom i njegovim izgubljenim dečacima. Oboje su maštoviti i duhoviti, njihovi razgovori su humoroistični i prijatni za čitaoce. Radnja je smeštena u prelepim planinama Kolorada, gde je J.O. uspela da prelepo dočara još jedan bajkoviti deo Amerike.
Odlična knjiga za zimsku relaxaciju.
Sve što vam treba je topli kutak za čitanje, knjiga, neki topli napitak (moj izbor za ovu priliku je topla čokolada) i ćebe. Prava uživancija za ove hladne zimske dane kada vam se iz kuće ne izlazi.

****
by Bookworm

Нема коментара:

Постави коментар