четвртак, 30. јануар 2014.

Lady Luck (Colorado Mountain #3) by Kristen Ashley

Žanr:
Ljubavni; Savremena Romansa; Misterija

Colorado Mountain #3

Lady Luck, treći deo Colorado Mountain je malčice drugačija od njenih prethodnika (The Gamble and Sweet Dreams). Nekako mi se čini da je surovija, realnija. Nemojte da me shvatite pogrešno. Knjiga je definitvno vredna čitanja. Ty i Lexie su komplexni ali ostvareni likovi. Njihova priča je teža od ostalih ali možda je upravo u tome poenta, da i ako smo dugo u mraku, i ako ne vidimo izlaz, ako gubimo nadu, to ne znači da nema svetla na kraju tunela samo moramo da dođemo do njega. Nekome je to svetlo bliže, nekome dalje, neko ga nit ne vidi ali to ne znači da ono nije tamo. Lady Luck se igra sa svakim. Nekome dodeli dobre karte a nekome loše. Ali ma koliko bilo loše, uvek će doći nešto bolje, sve dok smo strpljivi i sve dok imamo mudrosti da prepoznamo dobre stvari. 
Lady Luck se takođe bavi jednom tabu temom, a to je racizam. Moram da priznam da nisam ni bila svesna koliko je, NAŽALOST, do dana današnjeg dana racizam još uvek poprilično prisutan u društvu. I sramota me u ime tih ljudi. Osuđujem ih, maximalno zbog njihovih predrasuda!
I ako mi ova priča nije skroz legla, ona je i dalje jako dobra i verujem da ću se jednog dana vratiti na nju. I skidam imaginary hat Ms.Ashley, što se pozabavila ozbiljnim društvenim temama u priči koja je obavijena romansom. Ako ništa drugo, to je najbolji način da se dođe do ženske publike. 

****
by Bookworm

Нема коментара:

Постави коментар